Haluamme kasvattaa joukkoamme. Kymenlaakson Ev. lut. Kansanlähetyksen tarkoituksena on edistää Jumalan valtakunnan leviämistä sekä toimialueellaan että muiden kansojen keskuudessa johdattamalla ihmisiä Kristuksen tuntemiseen ja ohjaamalla heitä kasvamaan uskossa sekä toimimaan Jumalan valtakunnan työssä. Yhdistys korostaa uskovien vastuuta ja omatoimisuutta. Oppiperustansa mukaisesti yhdistys pyrkii toimimaan uskollisena Raamatulle ja sen Herralle Pyhässä Hengessä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää hengellisiä tilaisuuksia, toimii lähetysrakkauden lisääntymiseksi ja lähetystyöntekijöiden tukemiseksi sekä harjoittaa koulutustoimintaa ja kristillistä rakkaudenpalvelua. Yhdistyksen varsinaiset jäsenet ovat joko henkilö- tai yhteisöjäseniä, jotka piirihallitus hyväksyy.

Liity varsinaiseksi jäseneksi

Kymenlaakson Ev.lut. Kansanlähetyksen henkilöjäseneksi voi liittyä seuraavin ehdoin:

  1. Täytä ja palauta jäsenhakemuskaavake.
  2. Hyväksy Kansanlähetyksen oppiperusta. Tutustu oppiperustaan SEKL:n sivuilla.
  3. Hyväksy yhdistyksen säännöt. Lue säännöt.
  4. Maksa jäsenmaksu (20€/vuosi henkilöjäseneltä tai 100€/vuosi yhteisöjäseneltä) sinulle lähetettävän laskun mukaisesti eräpäivään mennessä.

Piirihallitus käsittelee ja hyväksyy hakemukset. Jäsenet kokoontuvat kevät- ja syyskokoukseen Kouvolaan päättämään yhdistyksen asioista.

Kannatusjäseneksi

Voit liittyä myös Kymenlaakson Ev. lut. Kansanlähetyksen kannatusjäseneksi vuodeksi kerrallaan. Kannatusjäsenmaksu on 50€/vuosi yksityishenkilöltä ja 100€/vuosi yhteisöltä. Näin voit olla mukana tukemassa lähetystyötä vuosipanoksella.

Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, niin liity mukaan edellä mainitulla lomakkeella ja valitse kannatusjäsenyyttäsi vastaava vaihtoehto. Maksa sitten kannatusjäsenmaksu sinulle lähetettävän laskun mukaisesti eräpäivään mennessä.

Share This

Jaa tämä

Jaa tämä julkaisu/sivu ystävillesi!