Kehitämme parhaillaan toimintaamme lapsia, nuoria ja lapsiperheitä ajatellen. Alta löydät tällä hetkellä tarjolla olevia toimintamuotoja. Uuteen toimintaan ja uudenlaisiin avauksiin tarvitsemme kaikenlaisten vapaaehtoisten panosta. Olisiko sinusta uuden toimintamuodon aloittajaksi tai vaikka vain ideoijaksi? Ole yhteydessä piirihallituksen puheenjohtajaan: Kari Kasurinen, gsm 041 495 9162, sähköposti: kari.kasurinen@gmail.com

Tutustu myös Kansanlähetyksen Donkki.net -sivustoon!

Kohtaamisen messu

Kuukauden kolmantena sunnuntaina klo 16.00 Toimintakeskus Kohtaamispaikassa (Kouvolankatu 26). Kohtaamisen messussa saamme nauttia toistemme seurasta, Jumalan sanasta, lauluista ja ehtoollisen lahjasta.

Kohtaamisen messussa on lapsille omaa ohjelmaa.

Järjestäjinä Kouvolan ev.lut. seurakunta sekä Kouvolan kohtaamispaikka ry ja sen taustajärjestöt, Kymenlaakson Kansanlähetys, Suomen Raamattuopisto ja Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys.

Katso tulevat Kohtaamisen messut tapahtumakalenteristamme.

Tai Kohtaamispaikan nettisivuilta.

 

Nuorten Maailma

Kansanlähetys järjestää lapsille ja nuorille valtakunnallisia leirejä Ryttylässä. Lähde rohkeasti mukaan tapaamaan uusia ystäviä eri puolilta Suomea ja oppimaan lisää Raamatusta ja Jumalasta!

Nuorten tapahtumista ja rippileireistä löydät lisää tietoa täältä.

Lapsille ja junnuille suunnatuista leireistä löytyy lisää tuolta.

Share This

Jaa tämä

Jaa tämä julkaisu/sivu ystävillesi!