Kymenlaakson Kansanlähetys on ollut jo pari vuotta mukana keräyksessä, jossa toimitetaan sukkia, tumppuja, huiveja ja myssyjä Moldovan, Ukrainan ja Valko-Venäjän lapsille. Olosuhteet näissä maissa ovat haastavat ja lapset tarvitsevat lämmintä yllensä. Päätarkoituksena on koota lapsille joulupaketit vuosittain ja tähän pakettiin tulevat Suomen neuleet mukaan. Viime vuonna saimme lähettää Kouvolasta neljä laatikollista neuleita. Tuurin varastosta lähti kaikkiaan 5999 paria rakkaudella kudottuja ihania villasukkia. Kiitosviestejä Ukrainasta, Valko-Venäjältä ja Moldovasta on tullut viime joulun lahjoista.

Yleensä tähän aikaan vuodesta odotamme hyvillä mielin kevään tuloa. Nyt monien lasten elämän täyttää pelko ja ahdistus. Muistetaan heitä ja heidän perheitään rukouksin. Rukoillaan myös sitä, että Ukrainaan voisi pian tulla rauha.

Olisi hienoa, jos tämän vuoden keräys ylittäisi viime vuoden määrän ja siksi haastamme ihmisiä kutomaan ja rukoilemaan idän lasten puolesta. Voit toimittaa neulomasi villasukat Kouvolan lähetyskodille (Kouvolankatu 26), josta ne toimitetaan keskitetysti. Tai voit toimittaa sukat suoraan Hanna Saarenpäälle osoitteeseen: Hanna Saarenpää, Apilapolku 1, 63610 Tuuri (puh 040 7692077)

PS. Kiinnitäthän sukkaparin yhteen langalla. Se helpottaa pakkaajien työtä.

 

Sukkaprojektista Kansanlähetyksen nettisivuilla täällä.

Projektin facebooksivut löydät täältä.

 

Lapset idässä iloitsivat suomalaisten joulupaketeista jouluna 2022.

 

Toukokuussa 2023 sukkia lähti laatikollinen idän lapsille ja kaikki eivät ihan mahtuneetkaan. Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

Share This

Jaa tämä

Jaa tämä julkaisu/sivu ystävillesi!