Tavoitteenamme on kehittää aktiivista nuorten ja nuorten aikuisten toimintaa Kouvolassa. Olisitko sinä kiinnostunut organisoimaan tai vaikka vain ideoimaan sitä? Ole yhteydessä piirijohtaja Markus Korriin, niin mietitään yhdessä lisää!

 

Kohtaamisen messu

Kuukauden kolmantena sunnuntaina Kouvolassa Käpylän kirkossa klo 17.00. Kohtaamisen messussa saamme nauttia toistemme seurasta, Jumalan sanasta, lauluista ja ehtoollisen lahjasta.

Kohtaamisen messussa on lapsille omaa ohjelmaa.

Järjestäjinä Kouvolan ev.lut. seurakunta sekä Kouvolan kohtaamispaikka ry ja sen taustajärjestöt, Kymenlaakson Kansanlähetys, Suomen Raamattuopisto ja Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys.

Katso tulevat Kohtaamisen messut tapahtumakalenteristamme.

 

Lautapeli-illat

MITÄ JA KENELLE?

  • Pelitila on avoin erilaisten lautapelien pelaamiselle.
  • Kaiken ikäisille lautapelaamisesta kiinnostuneille taitotasosta riippumatta. Niin aikuiset, nuoret kuin lapsetkin ovat tervetulleita. Pienet lapset vanhempien seurassa.

MISSÄ?

  • Käpylän kirkolla, Käpylänkatu 39.

MILLOIN?

  • Parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 17.00–21.00, 8.9.2021 alkaen.

MITEN?

  • Voit tuoda omia pelejäsi tai pelata niitä pelejä, mitä muut ovat tuoneet. Peli-iltojen vetäjä tuo aina muutamia erilaisia ja eri tasoisia pelejä, ja toiveitakin voit esittää.
  • Kun tuot mukanasi pelin, varaudu opettamaan se muille. Jos tämä tuntuu hankalalta, laita viestiä etukäteen.
  • Jos haluat liittyä Lautapeli-iltojen Whatsapp-ryhmään, laita viestillä pyyntö vetäjälle. Illoissa voi myös liittyä ryhmään. Ryhmässä on kätevää etukäteen kysellä ja sopia pelattavista peleistä.
    Tarjolla aina myös pientä purtavaa.

Iltojen vetäjän yhteystiedot: Markus Korri, 044 2597898, markus.korri@sekl.fi

Järjestäjinä Kouvolan kohtaamispaikka ry ja sen taustajärjestöt, Kymenlaakson Kansanlähetys, Suomen Raamattuopisto ja Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys.

 

Nuorten Maailma

Kansanlähetys järjestää lapsille ja nuorille valtakunnallisia leirejä Ryttylässä. Lähde rohkeasti mukaan tapaamaan uusia ystäviä eri puolilta Suomea ja oppimaan lisää Raamatusta ja Jumalasta!

Nuorten tapahtumista ja rippileireistä löydät lisää tietoa täältä.

Korri Markus

Piirijohtaja, piiripastori, Kymenlaakson Kansanlähetys

Sähköposti:
markus.korri@sekl.fi

Katuosoite:
Kymenlaakson Kansanlähetys
Kouvolankatu 26,
45100 KOUVOLA

044 259 7898

Share This

Jaa tämä

Jaa tämä julkaisu/sivu ystävillesi!